fbpx

 

Este esențial să îți protejezi acoperișul, astfel vei preveni problemele cauzate de umiditate (precum condensul), iar structura clădirii tale va fi mai durabilă. Pentru a combate eficient condensul poți utiliza la folia anticondens. În continuare vom vorbi despre cum funcționează această folie.

Ce este folia anticondens?

Folia anticondens este un material special care previne acumularea de umezeală pe sub acoperiș. Aceasta este plasată între tabla acoperișului și structura de susținere. În acest fel formează o barieră împotriva condensului.

 

Cum funcționează folia anticondens?

Aceasta absoarbe și îi permite umezelii să se evapore.

Folia anticondens este fabricată dintr-un material care absoarbe umezeala apărută din cauza condensului. 

În zilele reci, când aerul cald din clădire întâlnește suprafața rece a acoperișului, se formează picături de apă. Folia absoarbe picăturile, și le împiedică să se acumuleze și să picure în interiorul clădirii.

Când temperatura crește și mediul devine mai uscat, folia permite evaporarea umezelii din aer. Previne astfel problemele cauzate de umiditatea excesivă.

 

Folia anticondens protejează împotriva coroziunii și a deteriorării

Pentru că abosoarbe și evaporă umezeala, folia anticondens previne apariția ruginii pe interiorul tablei acoperișului. Datorită acestui lucru, durata de viață a acoperișului este prelungită, iar aspectul și structura acoperișului nu vor fi deteriorate.

 

Folia menține mediul interior uscat și sănătos

Umezeala poate duce la apariția mucegaiului, care afectează atât clădirea, cât și sănătatea ta și a familiei tale. Folia anticondens contribuie la menținerea unui mediu interior uscat și sănătos.

Folia anticondens este esențială într-un sistem de acoperiș modern. Protejează împotriva condensului, prelungește durata de viață a acoperișului și la menține un mediu interior sănătos și lipsit de mucegai.

Ca și acoperișul tău să aibe o protecția optimă, cere ajutorul specialiștilor de la Marcos Roofs în alegerea foliei anticondens potrivită nevoilor tale. Echipa Marcos Roofs Expert îți oferă sisteme complete de acoperiș de calitate pentru a te bucura de un acoperiș durabil și eficient.

Apelează cu încredere la specialiștii Marcos Roofs, partener de încredere ai BILKA:

📞 0799500100