fbpx
Servicii de montaj Acoperiș Argeș, Pitești

Acoperișuri Pitești

Țiglă Metalică – Pitești, Argeș

MARCOS ofera SERVICII DE MONTAJ ACOPERIS IN ARGES, servicii care completeaza activitatea de baza, comercializare tigla metalica (tabla tip tigla), sisteme pluviale, ferestre de mansarda. Experienta acumulata in vanzarea si montarea sistemelor de acoperisuri, precum si specializarile la care participam in mod constant garanteaza calitatea serviciile noastre, iar portofoliul de lucrari sunt dovada implicarii responsabile in activitatea pe care o desfasuram.

Lista servicii oferite:

Consultanta in domeniul acoperisurilor – inainte de a lua decizia finala referitoare la acoperisul casei (producatorul tiglei metalice, profilul tiglei, culoarea tiglei metalice, dimensiunea sistemului pluvial) consultati-va cu un specialist in acest domeniu.
Masuratori acoperis – necesarul de materiale pentru un acoperis se face atat in baza proiectului cladirii, dar si in baza masuratorilor facute la fata locului; un membru al echipei MARCOS va veni pentru a lua masurile exacte ale acoperisului, astfel incat toate calculele sa fie corecte.
Calcul necesar materiale pentru acoperis (tigla metalica, sistem pluvial, accesorii) – in baza masuratorilor facute calculam necesarul de materiale optim, astfel incat sa minimizam pierderile.
Calcul pret total materiale pentru acoperis si montaj – veti primi o lista cu materiale necesare, cantitati si preturi si pretul total al lucrarii.
Montaj acoperis nou pentru toate produsele comercializate prin montatori acreditati
Renovare (reparare) acoperis prin montatori acreditati

Sunati-ne la 0799500100 pentru consiliere, pentru a cere o oferta potrivita bugetului si casei dumneavoastra si va garantam ca veti fi multumit! Este important ca acoperisul locuintei dumneavoastra sa fie si estetic si sigur si durabil!

servicii-pentru-acoperisul-casei-tale-Arges