fbpx
Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică

Novatik NATURA CLASSIC

Tehnologii moderne pentru un aspect rafinat.

Simetrie, eleganță, longevitate, frumusețe atemporală… toate aceste particularități și avantaje, precum și multe altele le veți descoperi și regăsi în profilul țiglei metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA CLASSIC. Profilul Novatik NATURA CLASSIC reprezintă soluția ideală atunci când se dorește păstrarea stilului tradițional al acoperișului.

Novatik NATURA SLATE

Aspect minimal cu protecție maximă pentru acoperișul tău.

Originalitatea este calitatea cea mai lesne de remarcat a țiglei metalice Novatik NATURA SLATE. Acest profil plat se pretează atât placărilor verticale, cât și acoperișurilor înclinate, reprezentând soluția ideală pentru construcțiile cu design modern, contemporan, dar și pentru renovări. Imaginea de ansamblu a acoperișului NATURA SLATE este atipică pentru țiglele metalice datorită design-ului modulelor, ce permite crearea unei configurații care te duce cu gândul la învelitorile din plăci de ardezie.

Novatik NATURA WOOD

Combinația perfectă între metal, lemn și piatră.

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA WOOD este o soluție pentru acoperiș extrem de eficientă și economică, ce păstrează aspectul natural al șindrilei de lemn. Astfel, grație acoperirii cu rocă vulcanică, orice construcție se va bucura de un rezultat arhitectural deosebit. În plus, fiind o șindrilă metalică, Natura Wood nu necesită întreținere suplimentară.

Novatik NATURA ROMAN

Un acoperiș cu aer mediteranean.

Arhitectura acoperișurilor mediteraneene presupune culori calde, naturale, pante line și curbe ample, atribute pe care Novatik NATURA Roman le-a redefinit printr-o soluție inteligentă și versatilă. Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA ROMAN beneficiază de un design special, ce oferă oricărui proiect un farmec mediteranean unic, cu performanțe imbatabile și aspect desăvârșit.

Novatik NATURA STONE

Look autentic, design aparte: rezistență garantată.

Un look autentic, un design aparte și detalii originale pe care doar un acoperiș tradițional din piatră le are de oferit – acesta este NOUL Novatik NATURA STONE, acoperișul din țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică, ce conferă o notă extraordinară oricărei case.

  1. LAC ACRILIC TRANSPARENT
  2. FINISAJ TEXTURAT (ROCĂ VULCANICĂ)
  3. STRAT DE BAZĂ
  4. PRIMER ACRILIC 2 MICRONI
  5. STRAT DE PROTECTIE ALUMINIU-ZINC
  6. OȚEL
  7. STRAT DE PROTECȚIE ALUMINIU-ZINC
  8. PRIMER ACRILIC 2 MICRONI
Gama de culori Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică

DARK

MOON

BROWN

EARTH

SILVER

MOON

TERRA

ROSSA

SAND

RED

CLAY

ANTIC

JAD

GALAXY

BLUE

DARK

MOON

BROWN

EARTH

SILVER

MOON

TERRA

ROSSA

SAND

RED

CLAY

ANTIC

JAD

GALAXY

BLUE