fbpx

ACOPERIȘ PENTRU NOUĂ VIEȚI, GARANTAT DE EXPERȚI!

Țiglă Metalică Novatik Metal

Fie că vorbim despre un acoperiș din tablă prefălțuită sau din țiglă metalică în panouri mici, țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică, Novatik asigură până la 50 de ani garanție.
În plus, Novatik oferă și un program complet de accesorii pentru acoperiș.

Ne dorim ca, odată ce ajung să facă parte din căminul tău, produsele noastre să fie mai mult decât achiziții. Ne dorim să experimentezi confort, trăinicie și siguranță, zi după zi; de aceea, inovația este una dintre valorile pe care punem un accent deosebit.

De fiecare dată când alegi țigla metalică Novatik, tabla prefălțuită sau sistemele de jgheaburi și burlane produse în fabrica noastră din Băicoi, primești mai mult decât o învelitoare pentru acoperișul căminului tău. Cu Novatik, fiecare acoperiș dobândește durabilitate, eficiență și eleganță.

Nu te mulțumi cu puțin, alege calitatea soluțiilor de acoperiș Novatik.

Țiglă Metalică Novatik Metal

Novatik METAL SLATE

Minimal, robust și cu personalitate!

Dacă ești adeptul originalității, profilul Novatik METAL SLATE este pentru tine! Și asta pentru că profilul Novatik SLATE imprimă un caracter unic, care rezonează perfect cu persoanele aflate în căutarea unui stil diferit, ce poate să le scoată din anonimat. Descoperă frumusețea unică a țiglei metalice Novatik METAL SLATE.

Novatik METAL WOOD

Un acoperiș care se întreține singur!

Spre deosebire de șindrilele tradiționale din lemn, care au nevoie de intervenții ulterioare, șindrilele metalice Novatik METAL WOOD nu trebuie întreținute sau înlocuite.

Novatik METAL CLASSIC

Învelitoarea pentru cei mai prietenoși clienți!

Profilul distinct al tiglei metalice Novatik METAL CLASSIC este previzibil de echilibrat, fermecător de tradițional și surprinzător de original. Designul optim al tiglei metalice Novatik METAL CLASSIC si greutatea redusa garantează buna funcționarea a acestuia.

Novatik METAL CLASSIC DUO

De două ori mai prietenos cu montatorii.

Atunci când alegi calitate, primești și mai multe avantaje. Cu țigla metalică Novatik METAL CLASSIC DUO, cea mai economică soluție Novatik pentru învelitoare, beneficiezi de până la 20% mai puține pierderi tehnologice în timpul montajului, în comparație cu alte tipuri de învelitori metalice produse în panouri mari.

STRATURI finisaj MAT | HIGH COAT | FROST

1. MAT: Polyester Mat 35 µm;
HIGH COAT: Polyurethan – Polyamid 50 µm;
FROST: Polyurethan min. 60 µm; (fața superioară a tablei);

2. Grund;

3. Strat protecție anticorozivă: ZnMg | Zn;

4. Oțel;

5. Strat protecție anticorozivă: ZnMg | Zn;

6. MAT: Polyester 10 µm/7 µm;
HIGH COAT: Epoxid 10 µm;
FROST: Epoxid min. 7 µm;
(fața inferioară a tablei).

Gama de culori țiglă metalică NOVATIK METAL:

Acoperire MAT:

RAL8004 

Cărămiziu

RAL3009

Roșu

RAL8017 

Maro

RAL7016 

Gri

RAL9005 

Negru

RAL8019 

Maro

Acoperire HIGH COAT::

RAL7016 

Gri

RAL9005 

Negru

Acoperire FROST

RAL7016 

Gri

RAL9005 

Negru

De ce să alegi Novatik?

Achizitioneaza mai mult decat tigla metalica acoperis, experimenteaza confort, trainicie si siguranta, zi dupa zi!

Descopera tigla metalica din gama Novatik METAL – alegerea ta inspirata pentru acoperis modern si durabil!

Estetica cu personalitate

Proiectul tau va fi unul distinct, cu personalitate, pentru ca vei folosi o tigla metalica cu un design deosebit. Tigla metalica din gama Novatik METAL este ideala pentru toate tipurile de constructii noi sau renovari.

Protectie indelungata

Acoperisul tau din tigla metalica va beneficia de o protectie sporita la coroziune si de o mai mare durabilitate in timp, datorita otelului cu protectie anticoroziva ZnMg 120g/mp (varianta de acoperire cu finisaj MAT) si Zn 275 g/mp (variantele de acoperire cu finisaj HIGH COAT si FROST).

Diminuarea pierderilor

Dimensiunile mici ale panourilor de tigla metalica Novatik METAL inseamna diminuarea pierderilor tehnologice, in special la acoperisurile cu arhitectura complexa, dar si un montaj mai usor al profilelor de tigla metalica.

Siguranta in orice conditii

Tigla metalica Novatik beneficiaza de un sistem de fixare solid si sigur, considerat unul dintre cele mai sigure de pe piata, astfel ca acoperisul tau va rezista chiar si in fata unor fenomene meteo extreme.

Costuri mici

Fiind profile de tigla usoare, solutiile pentru acoperis Novatik METAL iti aduc si beneficiul unor costuri reduse pentru structura de rezistenta a proiectului tau. Asadar, poti face economii, alegand o tigla metalica de calitate.

Garntie pana la 40 de ani

Tigla metalica Novatik METAL este produsa din oțel prevopsit in trei variante de acoperire:

  • ● finisaj MAT: garantie estetica 15 ani si garantie tehnica 25 de ani;
  • ● finisaj HIGH COAT si FROST: 20 de ani garantie estetica si 40 de ani garantie tehnica.

Proiectul tau merita o investitie pe termen lung in calitate, durabilitate si estetica desavarsita.

Descopera avantajele profilelor de tigla metalica Novatik NATURA si ofera-i un plus valoare proiectului tau!

Garantie 50 de ani

Tigla metalica Novatik beneficiaza de un sistem de fixare solid si sigur, considerat unul dintre cele mai sigure de pe piata, astfel ca acoperisul tau va rezista chiar si in fata unor fenomene meteo extreme.

Confort fonic sporit

Gratie acoperirii cu roca vulcanica, ce actioneaza ca o bariera fonica eficienta, acoperisurile realizate cu tigla metalica Novatik NATURA sunt printre cele mai silentioase acoperisuri metalice.

Estetica desavarsita

Roca vulcanica innobileaza tigla metalica Novatik NATURA, imprumutandu-i acesteia aspectul natural. Acoperisul din tigla metalica Novatik NATURA imprima oricarei constructii un caracter unic, deosebit.

Intretinere redusa

Printre cele mai apreciate avantaje ale profilelor de tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica din gama Novatik NATURA se numara si faptul că acestea necesita un grad minim de intretinere.

Etansare superioara

Cu tigla metalica Novatik NATURA ai siguranta ca in cazul fenomenelor meteo severe, modulele nu se vor deforma din cauza dilatarii/contractarii. Imbinarea perfecta a modulelor asigura o etansare optima.

Durabilitate

Tigla metalica Novatik NATURA este realizata din otel protejat anticoroziv pe ambele fete cu aliaj AlZn, avand o rezistenta superioara, de pana la 8 ori mai mare la coroziune fata de alte acoperisuri din otel.