fbpx

ACOPERIȘ PENTRU NOUĂ VIEȚI, GARANTAT DE EXPERȚI!

Novatik METAL SLATE

DESIGN VERSATIL PENTRU NOI MODALITĂȚI DE INSTALARE A MODULELOR

Preocuparea noastră pentru menținerea unui nivel ridicat al calității este permanentă. De aceea am decis să facem un upgrade profilului nostru emblemă: Novatik METAL SLATE. Am redesenat profilul așa încât suprapunerea modulelor să poată fi realizată în două feluri distincte: prin dispunere intercalată sau dispunere liniara. Modalitatea de instalare poate fi aleasă în funcție de stilul architectural.

OPTIMIZAREA ÎNĂLȚIMII NOULUI MODUL PENTRU O FIXARE ȘI O ETANȘARE SIGURĂ

Am optimizat înălțimea profilului SLATE. Am făcut acest lucru pentru a obține un design mai pronunțat al profilului, asigurând totodată o etanșare optimă (noua înălțime a profilului Novatik SLATE dând posibilitatea unei fixări mai facile și mai sigure în șipcile de lemn). Suprapunerile au devenit aproape invizibile și a fost eliminat riscul infiltrațiilor accidentale sau a depunerilor de praf sub învelitoare.

PATRU CANALE DE RUPERE A CAPILARITĂȚII PENTRU EFICIENȚĂ SPORITĂ ÎMPOTRIVA INTEMPERIILOR

Am suplimentat numărul de canale de siguranță, așa încât suprapunerea laterală a modulelor să se facă perfect etanș. Aceste canale au rolul de a conduce apa în mod natural spre zona de scurgere, formând nu una sau două, ci patru bariere consecutive împotriva neplăcerilor cauzate de infiltrațiile apărute în urma furtunilor puternice.

CALITATE ASUMATĂ NOVATIK

Ne punem amprenta pe fiecare modul Novatik METAL SLATE pentru a certifica nivelul înalt de calitate pe care ne dedicăm sa-l menținem. Marca Novatik® este ștanțată pe fiecare modul pe care îl producem, asigurând în acest fel clienții de proveniența produselor și de autenticitatea acestora.

PROFIL DISTINCT

Profilul Novatik METAL SLATE a fost creat pentru a îmbina aspectul deosebit al ardeziei naturale cu avantajele unui material de construcție robust, modern și ușor. Cu Novatik METAL SLATE ai un acoperiș cu un design simplu, cu o estetică funcțională, minimalistă și fără elemente inutile care încarcă arhitectura clădirii. Elementele liniare puternice și liniile orizontale îndrăznețe fac din Novatik METAL SLATE alegerea ideală pentru toate tipurile de construcții noi și renovări. Suprafețele netede și profilul cu înălțime optimă sunt deosebit de potrivite pentru învelitori cu geometrie complexă și înclinații de minim 16 grade.

Profilul Novatik METAL SLATE este produs din oțel prevopsit în trei variante de acoperire:

Novatik METAL SLATE Mat – otel cu strat de protecție de ZnMg 120 g/mp, cu acoperire Polyester Mat 35 de microni și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni. Aliajul ZnMg este foarte stabil în condiții de ceață salină și asigură o protecție sporită la coroziune (atât pentru suprafața foii cât și pentru marginile de tăiere sau găuri). Protecția oferită de acoperirea de ZnMg asigură un înalt grad de rezistență la coroziune în diferite climate de exploatare. Garanție estetică: 15 ani. Garanție tehnică: 25 de ani.

Novatik METAL SLATE High Coat: oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan-Polyamid 50 de microni și protecție Epoxid de 10 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea High Coat oferă o protecție excelentă la coroziune (RC4), rezistență sporită la zgârieturi și razele UV (RUV4). Acoperirea HIGH COAT beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.

Novatik METAL SLATE Frost: oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan minim 60 microni și protecție Epoxid minim 7 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea FROST conferă durabilitate si rezistență sporită la zgârieturi și beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.

Tehnologie modernă

Tehnologia modernă de fabricație oferă modulelor Novatik METAL SLATE un finisaj deosebit, cu dimensiuni exacte, îmbinarea modulelor realizându-se perfect în timpul montajului, reducând astfel riscul infiltrațiilor și făcându-l unul dintre cele mai sigure sisteme de învelitori de pe piață. Fixarea modulelor se face prin cuie sau șuruburi, în planul acoperișului, cu o densitate de minim 8 bucăți/mp.

<< Pentru mai multe informații tehnice, dă click pe imagine!

Informații tehnice

LUNGIME TOTALĂ modul: 1280 mm | LUNGIME UTILĂ modul: 1225 mm | LĂȚIME UTILĂ modul: 370 mm | NUMĂR MODULE / MP: 2,17 module | PANTĂ ACOPERIȘ: min. 16° | GREUTATE / MODUL: 2,14 kg